Jump to content

Welcome to DreamBot!

Download for Free

Supercharge Your Bots

Run unlimited bots today using DreamBot's Covert Mode and
stay more protected.

Upgrade Now
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Make sure you have Java installed
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • DreamBot v3.1.0


    Recommended Posts

    Hello everyone!

    A new version of DreamBot is now live!

    Changes:

    • Death Solver improved
    • Cache NPE fix
    • Entity#closest NPE fix
    • Added Dialogues#chooseFirstOption(String...)
      • You can give a list of options, and we'll click the first one that is available
    • Script settings loading/saving fix

    Always remember, to be on the latest version of our client you must run DBLauncher.jar! The client does NOT update itself!

    Thanks,

    The Dream Team

    Link to post
    Share on other sites
    12 hours ago, holic said:

    Just heads up, the console is a line behind. Seems the most recent/newest line in the console is hidden or waiting to be printed. Do my words make sense?

    Very weird, I thought I fixed that a while ago. I'll check it out soon.

    8 hours ago, MageArena said:

    I have high use of CPU and ram with this new version

    Possibly related to a cache thing, just pushed out a hotfix, run the launcher to get it and let me know if that helped.

    Link to post
    Share on other sites
    4 hours ago, Pandemic said:

    Possibly related to a cache thing, just pushed out a hotfix, run the launcher to get it and let me know if that helped.

     
    The problem continues, it has high CPU usage when I start the DB client and 680mb of RAM with just any script

    11111111.png

    222222222.png

    Link to post
    Share on other sites
    58 minutes ago, MageArena said:
     
    
    The problem continues, it has high CPU usage when I start the DB client and 680mb of RAM with just any script

    11111111.png

    222222222.png


    I'm seeing normal CPU when running my scripts, is anyone else having a CPU problem?

    Link to post
    Share on other sites
    1 hour ago, Pandemic said:


    I'm seeing normal CPU when running my scripts, is anyone else having a CPU problem?

    I've noticed high CPU usage during startup (screen with red loading bar) and during the login screen handler. Besides that, everything is running smooth.

    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...