Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • DreamBot v3.1.0


    Pandemic
     Share

    Recommended Posts

    Hello everyone!

    A new version of DreamBot is now live!

    Changes:

    • Death Solver improved
    • Cache NPE fix
    • Entity#closest NPE fix
    • Added Dialogues#chooseFirstOption(String...)
      • You can give a list of options, and we'll click the first one that is available
    • Script settings loading/saving fix

    Always remember, to be on the latest version of our client you must run DBLauncher.jar! The client does NOT update itself!

    Thanks,

    The Dream Team

    Link to comment
    Share on other sites

    Just heads up, the console is a line behind. Seems the most recent/newest line in the console is hidden or waiting to be printed. Do my words make sense?

    Link to comment
    Share on other sites

    12 hours ago, holic said:

    Just heads up, the console is a line behind. Seems the most recent/newest line in the console is hidden or waiting to be printed. Do my words make sense?

    Very weird, I thought I fixed that a while ago. I'll check it out soon.

    8 hours ago, MageArena said:

    I have high use of CPU and ram with this new version

    Possibly related to a cache thing, just pushed out a hotfix, run the launcher to get it and let me know if that helped.

    Link to comment
    Share on other sites

    4 hours ago, Pandemic said:

    Possibly related to a cache thing, just pushed out a hotfix, run the launcher to get it and let me know if that helped.

     
    The problem continues, it has high CPU usage when I start the DB client and 680mb of RAM with just any script

    11111111.png

    222222222.png

    Link to comment
    Share on other sites

    58 minutes ago, MageArena said:
     
    The problem continues, it has high CPU usage when I start the DB client and 680mb of RAM with just any script

    11111111.png

    222222222.png


    I'm seeing normal CPU when running my scripts, is anyone else having a CPU problem?

    Link to comment
    Share on other sites

    1 hour ago, Pandemic said:


    I'm seeing normal CPU when running my scripts, is anyone else having a CPU problem?

    I've noticed high CPU usage during startup (screen with red loading bar) and during the login screen handler. Besides that, everything is running smooth.

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.