Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Running more then 6 bots?


    BANME
     Share

    Recommended Posts

    I run 8 bots on a single client using multi tabs, after 6 accounts the 7th and 8th account the bots ended up doing nothing.

    Is this due to the xmx limit being 1024mb?

    Link to comment
    Share on other sites

    Had to split it up to 4 different processes as the bots kept pausing.

    Edited by jordyjordy
    Link to comment
    Share on other sites

    8 hours ago, Defiled said:

    Yes, it's due to the limit.. I suggest having several clients open.

    So why have tab system then?

    Link to comment
    Share on other sites

    12 minutes ago, jordyjordy said:

    So why have tab system then?

    I haven't told you to not use the Tab system, Just don't overflow it.. I personally keep 5 tabs max per client.

    Link to comment
    Share on other sites

    1 minute ago, Defiled said:

    I haven't told you to not use the Tab system, Just don't overflow it.. I personally keep 5 tabs max per client.

    Can't even run 2-3 of them per client, so again what is the point of the tab system?

    Link to comment
    Share on other sites

    1 hour ago, jordyjordy said:

    Can't even run 2-3 of them per client, so again what is the point of the tab system?

    That's certainly weird in your case, I personally can run 5+ fine. My answer would be: I don't know.

    Link to comment
    Share on other sites

    23 minutes ago, Defiled said:

    That's certainly weird in your case, I personally can run 5+ fine. My answer would be: I don't know.

    It's memory related for sure the CPU Usage goes higher then it should after running more then 3 bots and then they pause.

    Link to comment
    Share on other sites

    23 hours ago, jordyjordy said:

    It's memory related for sure the CPU Usage goes higher then it should after running more then 3 bots and then they pause.

    I'm sure the bot you are trying to run may be playing a factor too. Depending on what it is and how its wrote could play a factor.

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.