Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Fightaholic - The scrappy AIO fightin' script - Now with Quick Prayer support!


    holic
     Share

    Recommended Posts

    Sand crabs, the bot never seems to move and select a new target by itself? Last time it just stood still in the same spot alternating between mouse off screen/selecting new target (with a "This script threw an error, contact the script writer"). 

    Link to comment
    Share on other sites

    17 hours ago, Gamerxzy said:

    Sand crabs, the bot never seems to move and select a new target by itself? Last time it just stood still in the same spot alternating between mouse off screen/selecting new target (with a "This script threw an error, contact the script writer"). 

    Can you please share the error, I can't do much to fix the problem without it. Did you make sure to check "Aggro mode" and leave it for a few minutes?

    Link to comment
    Share on other sites

    57 minutes ago, raha87 said:

    Hi nice script but on loot lis it dont  show uncut gems u can add thees pleas

    Btw i dont know how but if world hop on then sometimes it goes deadman world 70-100 combat.but i have combat 100+ acc,u can fix it pleas

    Link to comment
    Share on other sites

    7 hours ago, holic said:

    Can you please share the error, I can't do much to fix the problem without it. Did you make sure to check "Aggro mode" and leave it for a few minutes?

    I haven't since received the same error, maybe it was unique. I am still having the same issue with "Aggro mode" even after leaving it for a few minutes. It'll always end up moving, killing some things and getting levels - but always (usually sooner then later) comes to a halt. It glitches out on the spot and doesn't move despite the Status displayed on screen. Every time it has been "Aggro: Monsters are tame, moving".

    Even the login handler (relogging the bot when nothing is happened, automatic process) hadn't fixed this issue. Again, this is only with Sand Crabs on Crab Claw Island - I have ensured 'Sand Crabs' are also selected as the NPC as well. 

    At this point whenever the bot is stuck, the only way it seemingly gets out of it is if it spots another sand crab moving (because of another player running from it). I also get the aggro mode is in Beta, so I cannot complain. I'm still happy with the script nonetheless!

    Link to comment
    Share on other sites

    5 hours ago, Gamerxzy said:

    I haven't since received the same error, maybe it was unique. I am still having the same issue with "Aggro mode" even after leaving it for a few minutes. It'll always end up moving, killing some things and getting levels - but always (usually sooner then later) comes to a halt. It glitches out on the spot and doesn't move despite the Status displayed on screen. Every time it has been "Aggro: Monsters are tame, moving".

    Even the login handler (relogging the bot when nothing is happened, automatic process) hadn't fixed this issue. Again, this is only with Sand Crabs on Crab Claw Island - I have ensured 'Sand Crabs' are also selected as the NPC as well. 

    At this point whenever the bot is stuck, the only way it seemingly gets out of it is if it spots another sand crab moving (because of another player running from it). I also get the aggro mode is in Beta, so I cannot complain. I'm still happy with the script nonetheless!

    Perfect, thank you :) That helps a lot, I believe I know the cause of the issue.

    Link to comment
    Share on other sites

    10 hours ago, raha87 said:

    Hi nice script but on loot lis it dont  show uncut gems u can add thees pleas

    Just add them in the custom loot field if they're not showing up for you

    9 hours ago, raha87 said:

    Btw i dont know how but if world hop on then sometimes it goes deadman world 70-100 combat.but i have combat 100+ acc,u can fix it pleas

    Noted, I will add a fix

    Link to comment
    Share on other sites

    16 hours ago, stonermike420 said:

    hey holic, hows things going ? i made a new acc. last one got banned nd i took a break xD

    Welcome back, buddy! Hope the new account last longer for you lol

    8 minutes ago, Im High said:

    If you look all the way through the GUI this is the best fighter on the market...

    🙏🙏🙏 thank you, kindly🙏🙏🙏

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.