Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • [DB3] [AIO] Cloakd Runecrafter [PROGRESSIVE] [ALL ALTARS] [BLOOD/SOUL] [ZMI] [ABYSS] [MULTI-BRAIN]


    Recommended Posts

    10 hours ago, anabolictide said:

    Looking for a good Blood rune script, for the most part it is working well but 2 notes I have noticed so far that makes it look bot like.
    -When its mining the Essence it uses the minimap to move to the next mine instead of being in a zoomed out format and clicking on the mine itself. Sometimes it runs all the way to the end of the mine where no one ever stands or goes to. clicking on the mine itself instead of using the minimap seems like it would be more human like also.

    -When it finishes getting its 2nd load of dark essence it attempts to run back to the mine. It makes it about half way up the path before realizing it should be running to the altar instead and reverses direction. Definitely very bot like when it does it every time it finishes its 2nd load. 1 or 2 times an hour I would understand as a human component. 

    Will look into the second point, it will always use minimap as thats how DB walks

    Link to post
    Share on other sites

    Hey man, from anywhere from 10-20 minutes my character is getting stuck just before it clicked the ladder into ZMI.

    I've run it 3 different times and the issue has popped up every time. Console reckons 'No node available'

    Settings im running are;

    Covert Mode,  with the attached image

    image.thumb.png.3bd866ec4bba14226c86bea6b1b95462.png

    Link to post
    Share on other sites

    Been using the script for about a week now and for the most part it works well.
    But today it keeps getting the following error:
    image.png.471343a178ccbdc5664ba343186e81f3.png

    Tried multiple times but keeps failing.

     

     

    Tried again today and it looks to be working again.

    Edited by anabolictide
    Link to post
    Share on other sites
    20 hours ago, anabolictide said:

    Been using the script for about a week now and for the most part it works well.
    But today it keeps getting the following error:
    image.png.471343a178ccbdc5664ba343186e81f3.png

    Tried multiple times but keeps failing.

     

     

    Tried again today and it looks to be working again.

    This is a dreambot error, please ensure you run DBLauncher.jar to ensure you are up to date

    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...