Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Client Release 2.9.9.1.2


    Nuclear Nezz
     Share

    Recommended Posts

    Hello everyone!

    This is a bit smaller of an update than the last few.

    Pandemic is preparing to do some updates to our server and it requires a small change client side. You won't be logged out like the previous forced update, but you are going to need to update to this client version.

    There's also a few fixes:

    • Bank scroll area we use has been shrunk, I believe this has been the cause of some of the banking issues, it gets right on the edge of the area but could not actually scroll, getting stuck.
    • Added a getRandomThread to the script class for debugging purposes, feel free to use it if you'd like. I'm trying to narrow down an issue with solvers no longer running when they should.
    • Added a few things that may actually (hopefully) fix the random manager bug, testing on my accounts with a local client has not shown the issue popping back up.
    • Added some more information to the account loading, I believe it's failing to decrypt at a certain step, so I've added a fail check to re-try the decryption.

     

    Thank you everyone,

    The Dream Team

    Link to comment
    Share on other sites

     

    How is it possible to have 70% cpu usage, with 8 accounts in a tutorial? My processor is an i7 with 12 cores. 

    First time something like this happens to me

    Link to comment
    Share on other sites

    4 hours ago, MageArena said:

    I have high use of cpu.

     

    2 hours ago, BrownK1d said:

     

    How is it possible to have 70% cpu usage, with 8 accounts in a tutorial? My processor is an i7 with 12 cores. 

    First time something like this happens to me

    I'm not seeing this on any accounts, it could be script sided. Are you running local scripts or SDN scripts?

     

    Link to comment
    Share on other sites

    17 hours ago, Nuclear Nezz said:

     

    I'm not seeing this on any accounts, it could be script sided. Are you running local scripts or SDN scripts?

     

    1#Questing - SDN script

    Link to comment
    Share on other sites

    • Nuclear Nezz unpinned, locked and unfeatured this topic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.