Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • HELP!! CLIENT LOADS BUT FAILS TO CONNECT TO OSRS??


    SadisticTurk
     Share

    Recommended Posts

    Iv been using dreambot fine, but today it hasn't been working at all. When i use my home Ip it works fine, but when i use a proxy it fails to connect and it just stays blank like the picture below!.. Im 100% sure the proxys works but to make sure i used many different proxy's but they all having the same problem. please help!!!!!

    post-101183-0-58303700-1503600606_thumb.png

    Link to comment
    Share on other sites

    [iNFO]19:53:26: Connecting to server..

    [iNFO]19:53:27: Connected to server!

    [iNFO]19:53:28: Logged in successfully! You may no open a tab!

    [iNFO]19:53:28: You cureent rank(s):[VIP]

    [iNFO]19:53:29: Tap  Count: 1

    [iNFO]19:53:30: Starting new instance....

    [iNFO]19:53:30: Attempting to connect to OSRS.....

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

     

     

    Then it just stops

    Link to comment
    Share on other sites

    [iNFO]19:53:26: Connecting to server..

    [iNFO]19:53:27: Connected to server!

    [iNFO]19:53:28: Logged in successfully! You may no open a tab!

    [iNFO]19:53:28: You cureent rank(s):[VIP]

    [iNFO]19:53:29: Tap  Count: 1

    [iNFO]19:53:30: Starting new instance....

    [iNFO]19:53:30: Attempting to connect to OSRS.....

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [iNFO]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

     

     

    Then it just stops

    When I get this error, it usually means the proxies aren't working.

    Are you 100% sure the proxies are up-to date?   If it's IP-authenticated, did you add your most recent IP address?

    Link to comment
    Share on other sites

     

    When I get this error, it usually means the proxies aren't working.

    Are you 100% sure the proxies are up-to date?   If it's IP-authenticated, did you add your most recent IP address?

    I bought a few private Proxies today just to make sure they work and even those proxies had the same problem. 

    And i believe i did add the most recent one i edit it each time when selecting the proxy to make sure its right.

    what does the debug console look like? 

    [iNFO]19:53:26: Connecting to server..

    [iNFO]19:53:27: Connected to server!

    [iNFO]19:53:28: Logged in successfully! You may no open a tab!

    [iNFO]19:53:28: You cureent rank(s):[VIP]

    [iNFO]19:53:29: Tap  Count: 1

    [iNFO]19:53:30: Starting new instance....

    [iNFO]19:53:30: Attempting to connect to OSRS.....

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS,

     

     

    Sorry this is what is says,, i had to type it down because i cant seem to figure out how to attach a screenshot! Any idea?! 

    Edited by SadisticTurk
    Link to comment
    Share on other sites

    I bought a few private Proxies today just to make sure they work and even those proxies had the same problem. 

    And i believe i did add the most recent one i edit it each time when selecting the proxy to make sure its right.

    [iNFO]19:53:26: Connecting to server..

    [iNFO]19:53:27: Connected to server!

    [iNFO]19:53:28: Logged in successfully! You may no open a tab!

    [iNFO]19:53:28: You cureent rank(s):[VIP]

    [iNFO]19:53:29: Tap  Count: 1

    [iNFO]19:53:30: Starting new instance....

    [iNFO]19:53:30: Attempting to connect to OSRS.....

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS, retrying...

    [ERROR]19:53:30: Failed to connect to OSRS,

     

     

    Sorry this is what is says,, i had to type it down because i cant seem to figure out how to attach a screenshot! Any idea?! 

    Check for spaces in your proxy GUI, EVERY BOX. make sure there are no spaces, and once you have entered your information in the last box make sure to click off of it. 

    Link to comment
    Share on other sites

    Check for spaces in your proxy GUI, EVERY BOX. make sure there are no spaces, and once you have entered your information in the last box make sure to click off of it. 

     i checked every space / box i just bought a new private proxy just to try again, its giving me the same problem. :(((, i restarted / re-installed everything aswell

    Link to comment
    Share on other sites

    If you use IP Auth make sure to leave pass and user blank & your ip has been authenticated and you've either restarted the proxy server or if its hosted for you then you have to wait 10mins* for it to work.

     

    If using user/pass make sure they are correct and also if you're the host make sure the proxies support user and pass/ip auth as some programs do not work with user or pass word.

    Last but not least check for spaces anywhere also make sure you are 100% using the correct port and that its forwarded.

    Link to comment
    Share on other sites

    If you use IP Auth make sure to leave pass and user blank & your ip has been authenticated and you've either restarted the proxy server or if its hosted for you then you have to wait 10mins* for it to work.

     

    If using user/pass make sure they are correct and also if you're the host make sure the proxies support user and pass/ip auth as some programs do not work with user or pass word.

    Last but not least check for spaces anywhere also make sure you are 100% using the correct port and that its forwarded.

    Thank you i got i fixed it!

     

    Thanks guys for the help, great to see a great community here! 

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.