Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Client wont Start and Scripts wont load


    LumbridgeFarm
     Share

    Recommended Posts

    Having an issue with client popping up. I've downloaded Java 8 , JDK , JRE , everything necessary for it to run. Only way im able to actually launch it is with the cmd prompt. Even after launching it i still cant see the scripts though. Let me know what i need to do to fix that.

     

    I just purchased VIP and I haven't been able to even get any scripts launching. Thanks !

    Link to comment
    Share on other sites

    You might have an error in your local scripts. Try removing all local scripts that you have (just move the jars out of the folder)
    If you're still having issues, try removing your free scripts, either one at a time and relaunching or just all at once and relaunch.

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.