Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Druid Lick Question


    Phasmic
     Share

    Recommended Posts

    Hello everyone, just want to say this site is amazing and all of you do an amazing job with it. I appreciate all that you do and how quickly you get back with everyone. I have a quick question about the script Druid Lick. I click the script and the GUI pops up. I set all setting to how I want but when I go to click start nothing happens. No response from the initial GUI. I have tried multiple setting to see if I do something wrong, but nothing seems to work. Any feedback is much appreciated. Thanks in advance. 

    Link to comment
    Share on other sites

    I've had users experiencing this bug with my scripts as well. Deleting BotData folder located at C:\Users\You\DreamBot\ and running the launcher again solved the issue for them.

    You are a saint, checking to see if this works. 

    I've had users experiencing this bug with my scripts as well. Deleting BotData folder located at C:\Users\You\DreamBot\ and running the launcher again solved the issue for them.

    Did not work unfortunately. Need help figuring this out still. 

    Link to comment
    Share on other sites

    You are a saint, checking to see if this works. 

    Did not work unfortunately. Need help figuring this out still. 

    Are there any errors in the debug console (Tools > Debugging > Debug console)?

    Link to comment
    Share on other sites

    What you have to do is delete jagex's cache. Go to where the dreambot folder is and the jagex's cache folder should be there. Delete it and it should work again.

     

    Another option is to just check fresh start.

    Link to comment
    Share on other sites

    Are there any errors in the debug console (Tools > Debugging > Debug console)?

    No errors at all. It doesn't even start the script up it hands on State : setting up

    Link to comment
    Share on other sites

    What you have to do is delete jagex's cache. Go to where the dreambot folder is and the jagex's cache folder should be there. Delete it and it should work again.

     

    Another option is to just check fresh start.

    Have done this already unfortunately :( 

     

    I suggest you to be in contact with the author of the script, @Dreamlicker.

    I tried two days ago, still waiting on response. Pmed on here and skype. 

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.