Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • osrs lag or its just me ?


    sadgonzer

    Recommended Posts

    hi  all work well but i have on two  difrend pcs 1 have win10 64bit other win 7 64 bit  and i have problem whit mouse and keyboard blocking  it will goes off all the time any1  knows how to fix it?

    Link to comment
    Share on other sites

    ​raha I've had the same issue, try opening only 1 bot per client, this will increase memory usage (as tabs are more efficient) but will fix the input prob.

    Link to comment
    Share on other sites

    Title says it ..

    Naw I'm experiencing the same when using the DB client.

    Must be a memory leak or something.

     

    I'm on a Mac, wbu?

    Link to comment
    Share on other sites

    When I redownloaded the new client it had cpu saver mode automatically enabled. when disabled i didnt have anymore lag :P

    thx that helped

    Link to comment
    Share on other sites

    Archived

    This topic is now archived and is closed to further replies.

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.