Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Dreambot client blue screen not loading osrs


    ryanbeev
     Share

    Recommended Posts

    i click the tab and the blue screen turns black, but nothing happens.
    The client opens fine shows all my scripts, but the runescape client itself won't load up for some reasoni

     

    it was working before yesterday before I got the whole "error connecting to server" message when I tried to login

    That's fixed but client isn't opening. I try the osbuddy and rs loads just fine so its not a java issue I think.

    Tried a reinstall and everything of java, and dreambot.

     

    Open a new tab I see dreambot Icon then screen goes blue

    Can anyone help?

    Edited by ryanbeev
    Link to comment
    Share on other sites

    i click the tab and the blue screen turns black, but nothing happens.

    The client opens fine shows all my scripts, but the runescape client itself won't load up for some reasoni

     

    it was working before yesterday before I got the whole "error connecting to server" message when I tried to login

    That's fixed but client isn't opening. I try the osbuddy and rs loads just fine so its not a java issue I think.

    Tried a reinstall and everything of java, and dreambot.

     

    Open a new tab I see dreambot Icon then screen goes blue

    Can anyone help?

     

    I'm not sure about the screen turning blue, but if its turning black then maybe check settings and make sure you don't have "Disable client rendering" enabled.

    Link to comment
    Share on other sites

    I'm not sure about the screen turning blue, but if its turning black then maybe check settings and make sure you don't have "Disable client rendering" enabled.

    omg im so fkn dumb

    thanks x D

     

    a mod can close this thread meow.

    Edited by ryanbeev
    Link to comment
    Share on other sites

    omg im so fkn dumb

    thanks x D

     

    a mod can close this thread meow.

     

    No worries haha, I only knew because I had done the same thing before and eventually remembered I had previously disabled rendering.

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.