Jump to content
Frequently Asked Questions
  • Are you not able to open the client? Try following our getting started guide
  • Still not working? Try downloading and running JarFix
  • Help! My bot doesn't do anything! Enable fresh start in client settings and restart the client
  • How to purchase with PayPal/OSRS/Crypto gold? You can purchase vouchers from other users
  • Try asking for help in the chatbox
  • Breaks not working correctly?


    Rubick
     Share

    Recommended Posts

    The setup on breaks seems simple enough, but my bots aren't breaking at all. I went to Manage Settings in the client, adjusted the numbers, and added that break policy to all my bots under Accounts in that same tab. I have "Deviate Interval", and "Deviate Duration" all selected if that matters? What gives?

     

    Thanks for the help.

     

     

    EDIT: Here's a screencap of my break settings.

     

    ixd3UPf.jpg

    Edited by Rubick
    Link to comment
    Share on other sites

    • 7 months later...
    • 1 year later...

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.